De club

 

In 1995 verhuisde de club van station in Roermond naar de Steegstraat, op nr. 24-A konden we na enkele maanden ploeteren de zolderverdieping in gebruik nemen die ons in vergelijking met de zolder op het station een zee van ruimte bood.

De indeling in het kort was:

     in het midden de entree met "kantineĒ en leesruimte,

     links een grote zaal voor de bouw van banen,

     rechts enkele kleinere ruimtes t.w. werkplaats, bestuurskamer, als trein coupe ingerichte kamer, en opslag met daarachter de zolder.

 

Maar die zee van ruimte slonk in de loop der tijd tot een meertje en na rijp beraad stemde de leden in om de rechterkant op de schop te nemen, in 2019 werden de kleine kamertjes gesloopt en werd een nieuwe zaal gecreŽerd, de zolder maakte plaats voor de nieuwe werkplaats en opslagruimte.

 

Zie hier het resultaat