Infini

 

Normaal gesproken komt vanuit de leden de vraag om een nieuwe baan te bouwen, Dit vanuit het oogpunt dat er voor een aantal mensen weinig te doen is op de wekelijkse clubavonden omdat hun baan "af" is of dat er geen baan is voor de gewenste schaal. dan begint een periode van denken over wat en hoe te bouwen.

Deze keer ging het anders, we werden benaderd door Infini uit Echt, deze had het idee gevormd om tijdens de feestdagen een spoorbaan in de etalage te plaatsen, deze baan moest de thema's Sinterklaas en Kerst samen brengen. een belangrijk punt was dat de baan op  een vast tijdstip klaar moest zijn, en klaar is in dit geval ook echt klaar.

Resultaat van enkele interne besprekingen was dat MSM en Infini tot overeenkomst zijn gekomen. Binnen de club was het niet moeilijk een aantal mensen te vinden die er naar uit keken de handen uit de mouwen te steken om met veel enthousiasme de deadline te halen.

Dit met groot succes, de baan was op tijd klaar en heeft vrijwel probleemloos enkel weken in de etalage gestaan van Infini.

 

Bekijk hier ons foto album